lördag 12 februari 2011

IPAD får Opera Mini behandling, undrar vi vad tog så lång tid

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera har jobbat sin norska charm på iPhone sedan i våras, och det har varit flirta med tabletter sedan CES, men fram till nu webbläsarna ännu att sätta drag på IPAD. Med tanke på hur mycket det blir runt , vi förvånade att det inte hände tidigare, men Opera meddelade igår att man skulle visa upp en ny version av Opera Mini på flera plattformar på MWC i år, inklusive Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian, och ja - IPAD. Det finns inga ord om vad IPAD version kommer att medföra - eller när, för den delen - men vi gissar att det kommer förmodligen att idrotten samma steglös zoom och flersidiga rutnät vi såg förhandsgranskas Opera för tabletter . För mer information om världens mest promiskuösa webbläsare, kolla in den fullständiga PR efter hoppet.

Fortsätt läsa IPAD får Opera Mini behandling, undrar vi vad tog så lång tid

IPAD får Opera Mini behandling, vi undrar vad tog så lång tid publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 12 Feb 2011 10:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reuters | källa Opera | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar