lördag 12 februari 2011

VTech s InnoPad tar tabletter till ungdomar, översvämningar deras svampliknande hjärnor med kunskap

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/vtechs-innopad-brings-tablets-to-youngsters-floods-their-spong/:
Letar du efter en kontrollampa tecken på att tabletter har sköt förbi mainstream och till över-saturation? Fixa ditt fokus några pixlar upp, och du kommer att stirra på den. VTech just har drivit sin InnoPad, en lärande tablett som utvecklats speciellt för barn i åldrarna 4 till 104 (eller 9, om du sysslar med "fakta") . Ståtar med en 5-tums touchpanel, en tilt-sensor för spel kontroll, mikrofon och gränssnitt för USB, SD-kort och ett hörlursuttag, det är faktiskt mer som en MID än något annat. Naturligtvis gör den "kid-tuff" hölje det långt skrymmande än de flesta, men åtminstone det är utformat för att ta en slickande (och fortsätter att ticka). I motsats till konventionella tabletter, ett kommer detta huvudsakligen använda sig av lärande patroner, men det finns stöd för digitala nedladdningar för de som hellre vill synka den med sin Mac eller PC och överföra saker till ett minneskort. Du har en massa alternativ när det gäller programvara, och när ditt barns lärande gjort för dagen, kan InnoPad fungera som en MP3-spelare, videospelare och datebook. Det kommer fartyget i höst för $ 79.99, med varje titel kostar $ 24.99. Något säger oss det här har fått "IPAD killer" skrivet över hela sig. I Barnens Doodle teckensnitt, men hey ...

Fortsätt läsa VTech s InnoPad tar tabletter till ungdomar, översvämningar deras svampliknande hjärnor med kunskap

VTech s InnoPad tar tabletter till ungdomar, översvämningar deras svampliknande hjärnor med kunskap som ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Feb 2011 01:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa VTech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar