onsdag 2 mars 2011

Äldre TiVo Serie 3 / HD boxar kommer att arbeta med IPAD fjärrkontrollen app snart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/older-tivo-series-3-hd-boxes-will-work-with-the-ipad-remote-ap/:
Den följeslagare app för TiVo Premiere DVRs fungerat bra när vi igenom dem , men ZatzNotFunny påpekar det kunde bli ännu bättre snart när det kommer innehålla "begränsat stöd" för Serie 3 / HD boxar, tillsammans med TiVo DVRs erbjuds av kabel-leverantörer som RCN och Suddenlink . Denna "kommer snart" info ingick i en uppdatering igår att lagt till en ny skärm DVR urval till installationen, möjligheten att köra i bakgrunden plus diverse prestandaförbättringar och buggfixar. Naturligtvis har vi nu vet att TiVo's "livstid" erbjuder inte varar för evigt ( tio år, ge eller ta ), men för användare som föredrar att hålla fast vid sina befintliga hårdvara istället för att uppgradera till en 4-serien, finns det fortfarande några nya funktioner kommer ner i röret.

Äldre TiVo Serie 3 / HD boxar kommer att arbeta med IPAD fjärrkontrollen app snart ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 mar 2011 18:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ZatzNotFunny , iTunes , TiVo gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar