onsdag 2 mars 2011

Fabricera Yourself Kinect hacka gör dig till en 3D pusselbit

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/02/fabricate-yourself-kinect-hack-turns-you-into-a-3d-puzzle-piece/:
Vi har sönderfall vår likhet till tvålar i årtionden, men tur för oss någons kommit med ett mycket enklare sätt att göra våra felfri snygg i miniatyr. Efter en lång rad uppfinningsrika Kinect hackar , folket på Interactive Fabrication har producerat ett program som kallas Framställ dig själv som vänder maskinen för att ta bilder av användare och omvandla dem till 3D-utskrivbara filer. Hacket, som presenterades vid Materiella, Embedded och Förkroppsligad interaktion konferensen i januari, resulterar i små 3D-modeller som liknar Han Solo fastnat i Carbonite och idrott pussel kanter som kan användas för att göra ett rutnät av små, men exakt renderingar. Fabricera själv är fortfarande i sin linda, och den resulterande modellerna är relativt kort på detaljer, men vi är inte mindre upphetsad av möjligheterna - tänk bara på alla de saker vi kunde monogram i den tid det tar att producera en tvål statyett. Video efter hoppet.

Fortsätt läsa Framställ dig själv Kinect hacka gör dig till en 3D pusselbit

Fabricera Yourself Kinect hacka gör dig till en 3D pusselbit som ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 mars, 2011 11:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink i.materialise | källa Interaktiv Fabrication | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar