onsdag 2 mars 2011

Nvidias defekta GPU grupptalan uppgörelse utmanade, men tiden är slut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/nvidia-faulty-gpu-class-action-settlement-challenged-but-times/:
Kommer du ihåg när NVIDIA fångades sälja defekt mobil grafikkretsar , och enades om att ge bargain-basement ersättare bärbara datorer för att göra en grupptalan rättegång går bort? Minst en gentleman var inte nöjd med hur det gick ner, och stämmer att se att berörda kunder får en rättvis skaka. Ted Frank för Centrum för grupptalan Rättvisa säger att NVIDIA har ingen verksamhet snyltning billiga bärbara datorer, och vi tror att han kan ha ett ärende - trots allt beställt domaren att NVIDIA ge "en ersättning dator av en likadan eller liknande slag och lika eller liknande värde ", och det dröjer inte en jurist för att se att 400 $ Compaq Presario CQ56-115DX att bolagets erbjudande inte kommer i närheten av att kompensera ägarna av felaktiga maskiner. Vi skämtade om att ni kanske bättre att sälja din gamla laptop för delar på eBay, och som kanske inte långt från sanningen.

Saken är den, om Ted Frank och företag vinner eller förlorar i domstol, defekta laptop-ägare har bara två veckor kvar att anmäla sig för vad NVIDIA slutar med att dela ut, eftersom 14 mars är den sista tidsfristen för att ha uppgörelse fordringar poststämplade. Läs argumenten på vår mer täckning länken och avgör själv.

Nvidias defekta GPU grupptalan uppgörelse ifrågasättas, men tiden är slut ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 mars 2011 23:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Rättsfråga , Memo re: till Motion Genomdriva (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar