onsdag 2 mars 2011

Microsoft Windows Embedded Compact 7 nu, kanske eller kanske inte göra sin väg till tabletter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsoft-windows-embedded-compact-7-now-available-may-or-may-n/:
Tillbaka i juni på Computex meddelade Microsoft efterföljaren till Windows CE - Windows Embedded Compact 7 - och det är äntligen träffa den allmänna tillgången varumärket idag. Killarna i Redmond upp ett 180-dagars testversion av den slutliga WEC7 bitar igår, och medan det är oklart när den släpptes till tillverkare, ZDNet's Mary Jo Foley konstaterar att den digitala signaturen på bitarna är 19 februari. Så, vad betyder allt detta? Tja, du vill absolut kolla in våra Windows Embedded Compact 7 förklaras post , men vi bör börja se det nya operativsystemet driver telefoner (glöm inte WP7 är byggt på Win CE kärnan), medicintekniska produkter, detaljhandel system, och kanske till och med några tabletter snart. När det gäller den sistnämnda kategorin, kan du rememeber att vi såg att WEC7 prototyp tablett ovan på Computex, men medan vissa som ASUS lovade tidigt att den skulle använda programvaran för sin EP101TC , det dike snabbt att idén och gick med Android. Vår gissning är att kommer att vara fallet för de flesta där ute, men den lätta OS, som nu kan köras på ARM V7 arkitektur, har inbyggt stöd för Silverlight Embedded for Windows och Flash 10,1, klart har fördelar jämfört med Windows 7 på tabletter vid för tillfället. Hit källan länk för lite mer detaljer, och vi kommer se till att hålla utkik efter nya enheter som kör det nya operativsystemet ordrik.

Microsoft Windows Embedded Compact 7 nu, kanske eller kanske inte göra sin väg till tabletter som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 mars 2011 20:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ZDNet | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar