tisdag 1 mars 2011

Amazon Appstore för Android lanserar den här månaden?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/amazon-appstore-for-android-launching-this-month/:
Vi har redan haft någon indikation på att Amazons egen App Store för Android-enheter skulle lansera ganska kort, och det nu ser ut att kunna vara på väg så snart som denna månad. Detta ord kommer från det till synes in-the-know annonsnätverket Millennial Media, som tweeted tidigare idag att Amazonas Appstore för Android är "lanserar den här månaden" och kopplas till ett blogginlägg som detaljer vad som väntar för utvecklare. Tyvärr gör det inlägget egentligen inte innehåller en ton av specifika detaljer, men annonsnätverk tydligen ser butiken som en "fantastisk möjlighet", särskilt när det kommer till extra exponering apps skulle få igenom Amazon.com. Om du inte kände, Amazon har också varit att bibehålla en officiell utvecklare blogg för Appstore (ja, det är allt ett ord), vilket ger en hel del tekniska detaljer som är intresserad - kolla upp det på länken nedan.

Amazon Appstore för Android lanserar den här månaden? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 14:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa @ MillennialMedia (Twitter) , tusenåriga Media | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar