tisdag 1 mars 2011

RIP, Danger, 2002 - 2011: Microsoft Axing tjänst den 31 maj, lovar T-Mobiles kunder en "smidig övergång"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/rip-danger-2002-2011-microsoft-axing-service-on-may-31st-t/:
Kom igen, du såg det kommande: Kin representerade vad som var tänkt att vara Danger återfödelse enligt Microsofts halv miljarder dollar paraply - och när det misslyckades, det var egentligen inte en framtid för dessa killar i korten. Vi har fått ett uttalande i dag från T-Mobile att bryta den nyheten att Danger s molntjänster kommer att avvecklas efter den 31 maj och problemet med medhjälpare är att de är mer eller mindre brevpressar utan anslutning till Danger: s servrar ... så om du fortfarande använder en, du kommer definitivt att behöva en ny telefon. För T-Mobiles del, de är säger att de ska "ge erbjuder ... för att göra en enkel övergång" från gamla telefonen till nya, och de ska dela dessa erbjudanden under de kommande veckorna. Om något skulle vi inte bli förvånade om transportören helt enkelt väntade på sin helt nya,-Samsung gjort, Android-Sidekick skall vara klar i hopp om att de kommer att kunna hålla folk i Sidekick gånger även om Danger är borta. De är också tillhandahåller webbaserade verktyg och Sidekick apps för att hämta data från enheter, så du kan inte säga att de inte gör alla de rätta sakerna i ljuset av situationen. Smart av Microsoft för att säkerställa att meddelandet kommer från T-Mobile också, eftersom det innebär att transportören kan få ut inför panik innan den startar. Se hela uttalandet efter rasten.

Fortsätt läsa RIP, Danger, 2002 - 2011: Microsoft Axing tjänst den 31 maj,-Mobile lovar T kunder ett "lätt övergång"

RIP, Danger, 2002 - 2011: Microsoft Axing tjänst den 31 maj,-Mobile lovar T kunder ett "lätt övergång" som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar