tisdag 1 mars 2011

Comcast VD talar om sammanslagningen, "coola nya enheter 'som IPAD och varför han inte fruktar Netflix

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/comcast-ceo-talks-about-the-merger-cool-new-devices-like-the/:
Nu när världen har haft ett par veckor att vänja sig vid nya Comcast / NBC samverkan (men inte så ful lila logo), Brian Roberts talade VD till Wall Street Journal om planer för framtiden, inklusive hans påstående att Netflix är faktiskt bra för hans företag. Roberts avses Netflix som den nya versionen av repriser, och förklarade sin åsikt att det höjer värdet på NBCUniversal innehåll medan upprepade uttalanden tidigare om lägre än väntat abonnent förluster knyts mer till ekonomi än något annat. Bortom mjuka stötar, diskonterade han möjligheten att Comcast kan lansera sin egen tjänst Internet Video för icke-kabel-tv kunder, driver visionen om att lägga internet video streaming alternativ för befintliga kunder och förklara hur de skulle "kunna använda de enheter som är svala och nya, att de oftast köpte sig själva, att nu kontrollera och interagera med enheten de också kärlek, som är en helt ny höga def 3-D-TV . " Naturligtvis inte det ser inte som om vi närmare att välja vår egen UI för bläddring innehåll, men med vackert utformade apps för tabletter , telefoner och anslutna TV kanske plattform för framtida innovationer han referenser har något för oss att se fram emot trots allt - vi vill överväga nya kabelboxar som inte suger att vara en bra början.

Comcast VD talar om sammanslagningen, "coola nya enheter 'som IPAD och varför han inte fruktar Netflix ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 23:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Hollywood Reporter | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar