tisdag 1 mars 2011

Microsofts Rahul Sood säger varje PC-industrin exec bör använda en MacBook

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:
Voodoo grundare Rahul Sood har aldrig dragit från kontroverser - han känt skära en tårta med en MacBook Air under sin tid på HP - och idag är han uttryckte sin kärlek för Apple-maskinvara från predikstolen som en Microsoft exec . "Varje chef inom PC-industrin bör använda en Apple-dator," Sood tweeted idag, vilket innebär att de var av högre kvalitet än de som kommer med Windows som standard. Det låter säkert lite som ett skott på Microsoft, men enligt ConceivablyTech han kan faktiskt peka på hans tidigare arbetsgivare HP, som en rad privata statusuppdateringar till HP: s ovilja att konkurrera på den övre delen av den bärbara datorn på marknaden. "Vi kunde ha gjort det - behöver bara ett par år av tålamod, och våra investeringar i verktyg / process" meddelandet uppges lyder, "Vi kunde verkligen ha gjort det [...] ... speciellt med webOS. vad en kombination som skulle ha varit. " Vi är faktiskt ganska nöjd med vår Envy 14 - Bristen på Radiance Display åt sidan - men vi kan inte låta bli att undra om det coulda varit en utmanare med Voodoo DNA ombord.

Microsofts Rahul Sood säger varje PC-industrin exec bör använda en MacBook som ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar