tisdag 1 mars 2011

Microsoft till demo Windows 8 tablett gränssnittet i juni?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/microsoft-to-demo-windows-8-tablet-interface-in-june/:
Vid denna punkt, det enda som håller Microsoft i tabletten konversation rykten om sin Windows 8 eller Windows Nästa , och hör och häpna vi har en annan att lägga till högen. Medan vi hörde i förra veckan att Microsoft skulle släppa beta av Windows 8 för tabletter vid PDC i september , "källor på Microsoft" har nu berättat Business Insider, att bolaget hoppas kunna visa en offentlig "design demo" av operativsystemet tablett UI redan i juni. Tidpunkten är intressant - och det faktiskt ställer upp mycket väl med Computex , där företaget har en stor närvaro - men vi är också fascinerad av den del som säger Microsofts ta "en mer Apple-liknande inställning till interface design" och att den kommer att använda Metro UI bitar. Det är uppenbarligen liknar vad Microsoft visade oss på förra årets Computex (bild på det ovan) - förutom att det var med Windows Embedded Compact 7 under. I artikeln nämns också att det kommer att dra på vissa Media Center-liknande stil, som också synkroniseras med några andra viskar vi hört . Japp, det finns många rykten, och väl, med detta prat om sommaren / hösten ser det ut som vi kommer att göra med mycket mer innan vi hör något tjänsteman.

Microsoft till demo Windows 8 tablett gränssnittet i juni? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 22:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Business Insider | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar