tisdag 1 mars 2011

Saab visar upp Android-baserade IQon i bilen infotainmentsystem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:
Det kan inte vara den första att tillverka en Android-baserad i bilen infotainment system, men Saab är dykning huvudstupa in i striden med sin nya plattform IQon att det bara premiärvisas på bilsalongen i Genève. Det inte bara förpackningar de vanliga navigation och underhållning, men är bunden till ett nätverk av sensorer i bilen som mäter allt från fordonets hastighet till inne-och yttertemperatur till posten som solen. Även om det är ganska imponerande på egen hand, är Saab går även den extra mil och göra all information till tredjepartsutvecklare om ett API som de kommer att kunna använda för att producera egna program - som kommer (du gissade det) att göras tillgängliga genom Saabs egen App Store. Tyvärr är det inte klart när det nya systemet verkligen kommer att vara tillgänglig för konsumenterna, men Saab redan använde det i en flotta på test bilar, och det är nu visa det i sitt nya PhoeniX konceptbil i Genève. Chef på tidigare avbrottet för en kort teaser video.

Fortsätt läsa Saab visar upp Android-baserade IQon i bilen infotainmentsystem

Saab visar upp Android-baserade IQon i bilen infotainmentsystem ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 mars 2011 16:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Saab | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar