tisdag 1 mars 2011

Panasonic dödar Jungle bärbara spel-projektet, troligen skrämde bort av NGP

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/01/panasonic-kills-off-jungle-portable-gaming-project-probably-sca/:
Panasonic har beslutat att upphöra utveckling av dess djärva Jungle bärbara spelkonsol , med hänvisning till "förändringar i marknaden och i våra egna strategiska ledningen" som skäl. Om vi skulle gissa, skulle vi säga de förändringar på marknaden mestadels rör Sony tillkännage helt spektakulära NGP , vars övergång förmodligen sammanföll alltför nära med vad Panasonic hade på sin Jungle färdplanen, och så det bolaget beslutat att minska sina förluster och kör hemma. Panasonic engagerade också i några tidiga tester med amerikanska konsumenter i slutet av förra året, som nu verkar troligt att ha fötts otillfredsställande resultat. Det är synd, vi uppriktigt såg fram emot en annan konkurrent på bärbara spel arenan, men vi antar att det är bättre för en dålig produkt att aldrig se dagens ljus än att pressa oss alla med sin woefulness.

Panasonic dödar Jungle bärbara spel-projektet, troligen skrämde bort av NGP ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 Mar 2011 06:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar