tisdag 1 mars 2011

Samsungs 8,9-tums Galaxy Tab sannolikt att lansera på CTIA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/28/samsungs-8-9-inch-galaxy-tab-likely-to-launch-at-ctia/:
Slits mellan 7-tums och 10,1-tums Galaxy Tab ? Det ser ut som Samsung är på väg att lösa det problemet för du kommer 22 mars. Enligt en inbjuda gör rundor, Samsung Mobile-teamet planerar att hålla en mobil oemballerat evenemang på CTIA i Orlando, och den grafiska föreslår, kommer fokus att ligga en ny storlek Tab. Vi antar att det kommer att bli en 8,9-tums version, eftersom bjuda visar en 8 och 9 flankerad av en 7 och 10. Att se rader med vad vi har hört tidigare, men vi måste erkänna, men det verkar vara en hel del tablett erbjudanden för ett företag. Av någon udda anledning har vi inte fått denna inbjudan ännu, men vi antar att vi är inbjudna (självklart, det är inte en part utan Engadget!) Och kommer således att vara där som täcker alla de åtgärder live. Håll ögonen öppna.

Samsungs 8,9-tums Galaxy Tab sannolikt att lansera på CTIA publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 28 Feb 2011 18:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Electronista , FoneArena | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar