fredag 4 mars 2011

Fråga Engadget: Vad är det bästa IPAD tangentbordet fall?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/03/ask-engadget-whats-the-best-ipad-keyboard-case/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Courtney, som uppenbarligen tycker det virtuella tangentbordet IOS är inte svelte nog för hennes behov. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Jag är liksom överväldigad av mängden IPAD tangentbord fall på marknaden, och skulle gärna höra åsikter från ägarna. Vilket känns mest robust, och som har den trevligaste nedslag? De alla är prissatta nästan samma, så det kommer verkligen ner till kvalitet, passform och finish. Tack för all vägledning! "
Ignorera det faktum att IPAD 2 är sannolikt bara några veckor bort - vi pratar om här och nu. Du har läst vår $ 0,02 på ett fåtal av dessa , men varför inte kasta några åsikter på egen hand i kommentarer nedan?

Fråga Engadget: s bästa IPAD tangentbordet fall? Vad som ursprungligen visades på Engadget tis, mars 3, 2011 22:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar