fredag 4 mars 2011

Netflix för IPAD uppdaterats med en ny egen UI men förlorar funktioner som DVD kö

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/03/netflix-for-ipad-updated-with-a-new-custom-ui-but-loses-feature/:
Medan dess sida på iTunes inte visar någon förändring, HackingNetflix påpekar Netflix för IPAD har uppdaterats idag med en ny version av applikationen som ger den en anpassat gränssnitt istället för att bara dra upp en lätt anpassad version av vanlig webbsida. Som minskar bläddringsordningen till fyra områden: Hem, Genrer, Sök och Instant kö. Note ordet instant, eftersom det inte längre något sätt för att access en DVD-queue från App (att dra upp Netflix sidan i ett webbläsarfönster eller använda en tredje part app, fungerar fortfarande alldeles utmärkt) avspeglar de ändringar som görs på TV streaming skal i januari . Även om det finns några recensioner berömma den för slankare, snabbare tillgång, ta bort tillgång till DVD-skivor (plus detaljerad information om varje film som användare eller kritiker recensioner, listor gjutna och mer) har redan mötts av arga kommentarer. Vi har alltid hittat Netflix gränssnittet på iPhone och IPAD något saknas, om det kom till köhantering i alla fall, nu när Watch Direkt streaming är dess enda skälet till att vi undrar om ni anser att en positiv eller negativ förändring.

Netflix för IPAD uppdaterats med en ny egen UI men förlorar funktioner som DVD kö ursprungligen visades på Engadget tis, 3 mar 2011 19:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hacking Netflix , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar