fredag 4 mars 2011

Ledare: Det är Apples "post-PC" världen - vi är alla bara lever i det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/03/editorial-its-apples-post-pc-world-were-all-just-living/:
På onsdagen Apple lanserade världens till IPAD 2 . En vacker enhet, för att vara säker. Funktionsspäckad? Du satsar. Snart ska sälja som hotcakes? Absolut. Men införandet av en iteration på en redan befintlig produkt inte var det mest anmärkningsvärda bit av händelsen och inte heller den överraskning utseende Steve Jobs. Nej, det var onsdagens händelse betydelsefullt för det introducerade världen till Apples verkliga vision för överskådlig framtid, ett tema företaget har antytt men aldrig fullt uttryckt. Denna vecka visade Apple alla där det var rubriken utmanas konkurrenter på den riktningen, och gjorde klart att företaget inte bara har satsat en fordran i det utrymmet, men är att definiera den.

Den här veckan tog Apple i "post-PC" eran av datorer - och det finns ingen ser tillbaka, åtminstone inte för folk i Cupertino.

Genom att gå med bolagets pågående vision om ett "annorlunda" typ av beräkningar med en soundbite vänlig bit marknadsföring-tala, har Apple ändrat spelreglerna och gjorde tävlingen ansträngningar inte bara i motvind, men - åtminstone i ögon Steve Jobs och co. - Huvudsakligen omtvistad. Men vad är exakt "post-PC" världen? Och varför är det viktigt? Låt mig förklara.

Fortsätt läsa Ledare: Det är Apples "post-PC" världen - vi är alla bara lever i det

Ledare: Det är Apples "post-PC" världen - vi är alla bara lever i det som ursprungligen dök upp på Engadget tis, mars 3, 2011 19:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar