fredag 4 mars 2011

Nya Chrome OS uppdateringen åtgärdas slutligen Cr-48's pekplatta frågor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/04/new-chrome-os-update-finally-fixes-the-cr-48s-touchpad-issues/:
Googles Chrome OS , och därmed Cr-48 , har sett en hel del uppdateringar och stora fixar sedan vi tog en ordentlig titt på det igen i december, men ostadig pekplatta, som vi på allvar kämpat med, har inte precis sett så mycket kärlek . Det vill säga fram till idag. Den senaste Chrome OS-uppdatering, som nu leder det till version 0.10.156.46 omfattar nya "styrplatta och inställningar känslighet", och det definitivt gör en värld av skillnad. Vi uppdaterade vår för ett par ögonblick sedan och massor av frågorna - nämligen nervös markören och flagnande rullning - har lagat. Tack vare den nya mjukvaran, hade vi en mycket lättare tid att markera text och rulla ner längden på denna mycket webbplats. Som sagt, pekplattan fortfarande är inte lika lyhörda som vad du får med Apples MacBook eller Synaptics pekplatta Serie 3 , och det beror på den fysiska hårdvaran är baserad på Synaptics "äldre generationen profil sensing teknik snarare än dess nyare bild avkänning panel. Hursomhelst, gör den nya mjukvaran uppdatera Cr-48 mycket mindre frustrerande att navigera. Googles också rullat i några nya makten optimeringar, indikatorer skärmen och GChat förbättringar - gå på och prova själv och låt oss veta vad du tycker i kommentarerna.

Nya Chrome OS uppdateringen åtgärdas slutligen Cr-48's pekplatta frågor som ursprungligen visades på Engadget fre, 4 mar 2011 01:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Techcrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar