lördag 5 mars 2011

Handheld millimeter / mikrovågsugn kameran för att se genom väggar, dina kalsonger

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:
Du vet de skannrar som peep din Naughty Bits på flygplatsen? Tja, team av forskare har arbetat med en handhållen kamera som sport samma teknik, och medan de är försöker pracka sin framtida inverkan på saker som cancer upptäckt och flygteknik, kan vi inte låta bli våndas tänka på sin Peeping Tom- potential. Kameran tar för närvarande 30 bilder per sekund genom att sända millimeter och mikrovågsugnar till en "samlare" på andra sidan av ett ämne och sedan skickar dem till en bärbar dator i realtid inspektion. Bortsett från att kunna se rakt igenom din BVDs, den kan också användas för att upptäcka defekter i rymdfarkoster isolering, hitta termiter lurar i väggarna i din lägenhet, och hjälp vid diagnostisering av hudsjukdom. Kamerans skapare arbetar på en mindre ensidig version av den enhet som skulle kunna ha en massmarknad överklaga - vi bara hoppas att detta sak stannar i FoU tillräckligt länge för oss att få våra bikini kroppar tillbaka. Kolla in en video på sin G-klassade förmågor efter rasten.

Fortsätt läsa Handheld millimeter / mikrovågsugn kameran för att se genom väggar, dina kalsonger

Handheld millimeter / mikrovågsugn kameran för att se genom väggar, dina kalsonger publicerades ursprungligen på Engadget den lör, 5 mar 2011 11:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhysOrg | källa Missouri University of Science and Technology | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar