lördag 5 mars 2011

Rysslands ledande mobiloperatörer varandras händer för enhetlig LTE-utbyggnaden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/russias-major-mobile-operators-join-hands-for-unified-lte-rollo/:
Ringo och co. sa det bäst, och nu Beeline, Megafon, MTS och Rostelekom får lite hjälp från sina vänner. Er, vän. Eller kanske är det tvärtom? I alla fall, de fyra första har tecknat bara ett avtal med Yota att bygga ut ett rikstäckande LTE-nät som kommer att arbeta över hela linjen. Snarare än att tvinga varje aktör att göra sin egen sak, kommer de fyra i fråga har nu möjlighet att köpa 25 procent andelar i Yota, enligt premiärminister Vladimir Putin, denna enhetliga insats kommer att möjliggöra Rysslands ekonomi att skörda frukterna av en utbredd 4G nätverk medan andra länder (ahem, Amerika) kämpa för att se om det blir WiMAX eller LTE ta ledningen. Om du minns, var Yota faktiskt en av de första flygbolag i världen att tjäna upp kommersiella 4G, men förra året beslutade man att göra övergången från WiMAX till plötsligt populära LTE. Målet är att ha LTE i 180 städer med en sammanlagd befolkning på mer än 70 miljoner medborgare senast 2014, och vi får veta att de som ligger på Lilla Diomede faktiskt kan vara den första att få LTE i Alaska. Skojar. Kanske.

Fortsätt läsa Rysslands största mobiloperatörer varandras händer för enhetlig LTE-utbyggnaden

Rysslands ledande mobiloperatörer varandras händer för Unified LTE utbyggnad ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 Mar 2011 01:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Yota , Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar