lördag 5 mars 2011

NeuroSky visar upp MyndPlay, vi kontrollerar filmer med våra hjärnvågor (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/04/neurosky-shows-off-myndplay-we-control-movies-with-our-brainwav/:
Skulle du betala 100 dollar för att kontrollera resultatet av en film med kraften i ditt sinne? Det är vad NeuroSky och Triete Labs satsar på med MyndPlay. Enkelt uttryckt, den använder NeuroSky är $ 99 Mindwave headset med en anpassad videospelare som övervakar din mentala aktiviteten under kritiska punkter i speciellt utformade filmer, och erbjuder flera utfall beroende på din inriktning och nivåer avkoppling. Till exempel i Paranormal Mynd (ovan), spelar du en exorcist som måste köra en ond ande bort - om du inte fokuserar intensivt, kvinnan kommer kvävas till döds. En annan gangster film har du undvika kulor och sport alternativa slut, beroende på hur avslappnad och koncentrerad du är, kan du komma undan rena, ta en kula i huvudet, eller Dodge dåligt och har projektilen slå din kompis död istället. MyndPlay planer på att producera en rad av sådana kortform innehåll för $ 0,49 till $ 1,99 per episod, och även låta dig skjuta och dela dina egna, skript sekvenser med ett verktyg som ska släppas nästa månad kallas MyndPlay Pro.

Vi gav Paranormal Mynd ett försök på GDC 2011, och kom iväg något imponerad - du definitivt kan kontrollera resultatet av en scen, men det fungerar inte riktigt som du förväntar dig. Sedan NeuroSky teknik är fortfarande begränsat till att upptäcka mentala tillstånd av koncentration och avslappning, kan du inte "kommer att" filmen för att gå den väg du vill med dina tankar - i själva verket tänka på något snarare än vad du ser på skärmen tycktes registrera sig som en form av distraktion, och sänkte våra värderingar. Istället verkade biljett till framgång för att fokusera intensivt på behandling bilderna på skärmen och clearing vår chef för alla tanke eller känsla, vilket gör att vi känner oss helt hjärndöd även när vi Aced scenen. Se en teasers par video efter rasten!

Fortsätt läsa NeuroSky visar upp MyndPlay, vi kontrollerar filmer med våra hjärnvågor (video)

NeuroSky visar upp MyndPlay, vi kontrollerar filmer med våra hjärnvågor (video) som ursprungligen visades på Engadget fre, 4 mars 2011 17:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar