lördag 5 mars 2011

N64oid ger Nintendo 64-emulering till Android-enheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/04/n64oid-brings-nintendo-64-emulation-to-android-devices/:
Det är inte precis brist på emulatorer videospel för Android-enheter, men det har varit en märkbar, 64-bitars undantag. Det är äntligen rättats med nyligen publicerad N64oid programmet, men som slutligen ger emulering av Nintendo 64-spel till plattformen - och liksom de andra emulatorerna från utvecklare Yongzh, det är bekvämt tillgängliga direkt i Android Market (för $ 5.99). Som du kanske tror, det finns några glitchar och hicka som finns även på avancerade telefoner som Nexus S, men det verkar köra anmärkningsvärt väl för en första utgåva och som Download Squad påpekar, kan du också använda en separat, fritt tillgängliga app lägga till några Wiimote kontrollerna i målet. Dessutom innebär det att du kan spela Goldeneye på telefonen. Video efter rasten.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa N64oid ger Nintendo 64-emulering till Android-enheter

N64oid ger Nintendo 64-emulering till Android-enheter som ursprungligen visades på Engadget fre, 4 mars 2011 20:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market , Hämta Squad | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar