lördag 5 mars 2011

Redpark Console Cable ger iDevices en RJ-45 kontakten, inte Ethernet Access

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/redpark-console-cable-gives-idevices-an-rj-45-connector-not-eth/:
Någonsin finner dig själv önskar din iPad IPAD 2 var fri från den ombytliga nycker trådlös internetuppkoppling? Inte vi heller - men om du är den kabel som är beroende typen, kan era böner inte gå obesvarade länge till. Redpark (som gav iPhone en RJ-11 dongle ) har skapat mätarvajern med de allestädes närvarande 30-stifts Apple kontakt i ena änden och en RJ-45 kontakt i andra. Den 69 $ anordningen används tillsammans med en $ 9,99 Få Console app för att Cisco ingenjörer att använda sin iDevice av val att utföra underhåll ute på fältet. Kabel-och app är bara kompatibel med Cisco-enheter, dock så ingen Ethernet på iPhone ... ännu. Det är bara en tidsfråga innan någon får det att hända - ditt drag, hackare.

Redpark Console Cable ger iDevices en RJ-45 kontakten, inte Ethernet Access ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 mar 2011 15:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket-lint | källa Redpark | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar