lördag 5 mars 2011

Motorola Atrix bryggor bokstavligt och bildligt slits sönder, hacka gör Webtop via HDMI-porten

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/motorola-atrix-docks-literally-and-figuratively-torn-apart-hack/:
Motorola har fått en fin smartphone i Atrix 4G , men ett milt otillfredsställande par modulära bryggor. Bra då att du kan få de mest spännande funktionerna de lägger utan att köpa en! Fenny av XDA-utvecklare räknat enligt uppgift på ett sätt att ändra telefonens APK filer för att aktivera Webtop läget via en vanlig HDMI-kabel - utan docka behövs som en go-mellan - så att du kan uppleva Atrix PC-liknande funktioner när den är ansluten till alla HDMI-klar datorskärm eller TV. Naturligtvis behöver du en rotad och deodexed telefon för att ge det ett försök, men vi hör dem inte monumentalt svårt att komma med.

Medan Fenny s hacka kunde göra Desktop Dock föråldrade - förutsatt att du har en Bluetooth-mus och tangentbord händig - Motorolas LapDock är fortfarande något annat. Det är rakbladstunna, det kräver inte en separat bildskärm, och den laddar telefonen. Så, innan du skriver bort det helt, du kanske åtminstone vill skämma bort din morbida nyfikenhet på vad som finns inuti, och därmed finns en fullständig nedkoppling video efter rasten för att visa vad modet ser ut. Njut!

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Motorola Atrix bryggor bokstavligt och bildligt slits sönder, hacka gör Webtop via HDMI-porten

Motorola Atrix bryggor bokstavligt och bildligt slits sönder, hacka gör Webtop via HDMI-porten som ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 mar 2011 17:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa XDA-utvecklare , Tinhte.vn | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar