lördag 5 mars 2011

Kayak för att ge resor och flyg sökresultat på Microsofts Bing

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/kayak-to-provide-travel-and-flight-search-results-within-microso/:
Bing Travel bara så råkade vara en viktig aspekt av Bing som höll oss komma tillbaka, och nu handlar det om att få ännu mer oemotståndlig. Den berömda Kayak flygsökning motorn kommer snart att driva Microsofts Bing Travel, med de två Låsa ett partnerskap som ska ge bättre resultat för konsumenterna samtidigt som Bing admins att fokusera sin uppmärksamhet på mer angelägna frågor. Enligt Kayak kommer Bing att ha tillgång till "alla" Kayak s resetjänster söka globalt, och det ser ut som om integrationen kommer att vara klar "inom de närmaste veckorna." Kalla det en föraning, men något säger oss att folk är Redmond bara är rada upp ammunition inför en ny våg av oundvikliga konkurrensen - om att Google / ITA affären någonsin klarnar rättsliga hinder, det ska vara på som Donkey Kong.

Kayak för att ge resor och flyg sökresultat på Microsofts Bing ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 mars 2011 07:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kayak , Bing | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar