lördag 5 mars 2011

Kinect hackar, performance Område styrelser stift, dockor och RoboThespians

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/05/kinect-hacks-performance-art-edition-pin-boards-puppets-and-r/:
Trött på Kinect hackar än? Vi hoppas inte, som frekvens och påhittighet av dem bara verkar vara ökar för varje vecka. De tre i den senaste gruppen alla faller mer eller mindre under parollen performancekonst, och omfattar två hack som låter dig styra två mycket olika avatarer - en virtuell docka i "Vi Be Monsters"-projektet och de verkliga "RoboThespian" - samt en som skapar en virtuell anslagstavla som är perfekt för din nästa rave. Om RoboThespian ser lite bekant beror det på att det faktiskt varit under utveckling sedan 2005, men det nyligen fick en Kinect utökad uppgradering för sitt utseende på CeBIT denna månad. Chef på tidigare avbrottet för videor från alla tre hack i handling, och slå upp på länkarna nedan för ytterligare detaljer.

[Tack till alla som skickat dessa i]

Fortsätt läsa Kinect hackar, performance Område styrelser stift, dockor och RoboThespians

Kinect hackar, performance Område styrelser stift, dockor och RoboThespians publicerades ursprungligen på Engadget den lör, 5 mar 2011 03:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kinecthacks.nl | källa Pinboard @ Transmediale , Var Vi Monsters , RoboThespian | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar