lördag 30 april 2011

BlackBerry Bold touch gör kort framträdande på RIM: s hemsida

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/blackberry-bold-touch-makes-brief-appearance-on-rims-website/:
Som du kanske har kunnat urskilja från de många läckor som har dykt upp under de senaste månaderna, är RIM tydligen i startgroparna för att debut en ny touchscreen-utrustade BlackBerry Bold på BlackBerry Världen nästa vecka. Medan han fortfarande inte helt officiellt, det har nu alla utom bekräftas av RIM själv, som i korthet innehöll teaser bilden ovan på sin webbplats innan du drar det av okänd anledning. Som ni kan se, RIM tydligen inte kunde hjälpa sig själv och lovade att det kommer att bli ett "djärvt steg framåt", och det verkar som telefonen unsurprisingly kör BlackBerry 7, som tills nyligen var mer känd som OS 6,1 . Naturligtvis, det är knappast de enda nyheter vi förväntar oss att höra på BlackBerry World, och du kan vara säker på att vi kommer vara där för att trotsa ordlekar och föra det hela till dig.

[Tack, Matt]

BlackBerry Bold touch gör kort framträdande på RIM: s hemsida som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 18:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Crackberry | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar