lördag 30 april 2011

FCC öppnar golv för allmänna kommentarer på AT & T / T-Mobile affären

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/30/fcc-opens-floor-for-public-comment-on-atandt-t-mobile-deal/:
Eftersom världens ingenjörer ännu inte har kommit fram till ett sätt att läsa tankar över internet (eller överhuvudtaget, senast vi kollade ), vi är inte säker på vad du tycker om den föreslagna äktenskapet av T-Mobile att AT & T . Vi är ganska säker på att du har en åsikt av något slag, dock, och om du vill att det ska höras, nu har möjlighet att låta Federal Communications Commission läsa din eftertänksam, motiverade förslag på hur en GSM-monopol i USA skulle eller kanske inte fungerar. (Tala nu eller för alltid hålla din fred, med andra ord.) För att kommentera, helt enkelt gå till källan länkarna nedan, där FCC har några praktiska former - en kort kommentar, en för lång kommentar (där du måste bifoga en PDF-fil dokument) och en med det magiska numret av närstående förfarande, som är 11-65. Låt dem veta precis hur du kommer att påverkas om affären går igenom, på gott och ont.

[Tack, Jeff]

FCC öppnar golv för allmänna kommentarer på AT & T / T-Mobile affären ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Apr 2011 16:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reddit , Android Polisen | källa FCC (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar