lördag 30 april 2011

Plex spelar trevligt med din Honeycomb skiffer efter ca uppdatering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/30/plex-plays-nice-with-your-honeycomb-slate-after-app-update/:
Vi har prisat Plex i det förflutna för att leverera oss box-fri XMBC och för sin enorma medieströmning färdighet . Problemet är, var dess app inte optimerad för Honeycomb OS och utvidgats skärmyta av Android skiffer - förrän nu. Med den uppdaterade koden kommer tablett planlösningar och snabb-bläddra i alla nät och listvyer så att du kan bläddra genom din stora lokala medier bibliotek. Det innehåller också direkta spela och internet streaming sans-omkodning (precis som de nyligen reviderade IOS app ) för slipskivans dem just nu VID cravings. De förbättringar som tjänar mindre Android-enheter också, vilket gör den nyligen egalitära app mer lockande än någonsin tidigare. Bäst av allt, det är fortfarande bara fem dollar.

[Tack, Andrew]

Plex spelar trevligt med din Honeycomb skiffer efter ca uppdatering ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Apr 2011 11:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Plex | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar