lördag 30 april 2011

Fråga Engadget: bästa lösningen säkerhetskopiering över nätverk för flera datorer?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/29/ask-engadget-best-network-backup-solution-for-multiple-computer/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Steve, som verkar vara styrker kollegiet stereotyp fel i stor skala. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Jag är en college student och vi håller på att uppdatera vårt intranät / nätverk kapacitet på min broderskap. En idé är att skapa en nätverksenhet för säkerhetskopieringar för varje medlem som bor i huset. Vi har redan en nätverksenhet tillgängliga för alla fast i ( ca 40 personer via Ethernet-kabel), så det råa lagring och infrastruktur är där. Vad är en bra backup programvara som är plattformsoberoende (Mac och Windows) och gratis eller relativt billigt? Dessutom program för säkerhetskopiering är en gång på plats, vad åtgärder bör vidtas för att garantera säkerheten i varje medlemmar data? Tack! "
Någon programvara knarkare (eller frat admins) ute vård till ringklockan i? Verkar som ett gemensamt problem, faktiskt, och vi är mer än övertygade om att någon fastnar för ett 4,0 GPA har ett svar. Kasta din i kommentarerna nedan.

Fråga Engadget: nätverk lösning för säkerhetskopiering flera datorer? Bästa ursprungligen visades på Engadget på Fri, 29 Apr 2011 22:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar