lördag 28 maj 2011

Alaska Airlines diken manualer papper flygning iPads

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/alaska-airlines-ditches-paper-flight-manuals-for-ipads/:
IPAD har redan fått klartecken från FAA som en ersättning för flygning diagram papper och kartor, och nu Alaska Airlines har blivit den första stora amerikanska flygbolag att hoppa ombord på tåget papperslös. Även om det inte riktigt redo att dike sjökort papper navigering riktigt ännu (men det är under behandling), har flygbolaget meddelat att den kommer att ersätta sin traditionella flygning manualer med iPads, som kommer att laddas upp med GoodReader app och PDF-filer av 41 olika manualer och andra material. Enligt flygbolaget, att förändringen kommer att leda till besparingar på ca 2,4 miljoner bitar av papper, och det säger kostnaden för projektet kommer att kompenseras av bränslebesparingar från minskad vikt, och ytterligare besparingar som förväntas från "färre tillbaka och muskel skador som orsakas av piloter bär flygning påsar ", som kan väga upp till 50 pounds. Hoppas bara de nyligen lättade flyg påsar fortfarande har utrymme för en laddkabel.

Fortsätt läsa Alaska Airlines flight diken manualer papper för iPads

Alaska Airlines flight diken manualer papper för iPads publicerades ursprungligen på Engadget , lör, maj 28, 2011 11:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar