lördag 28 maj 2011

HP utökar laptop batteri minns, inte vill att du ska känna brinna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/hp-expands-laptop-battery-recall-doesnt-want-you-to-feel-the-b/:
HP vill se till att du inte får brännas, bokstavligen. För tredje maj i rad, det är utfärdade ytterligare expansion av dess frivilliga batteri erinra om bärbara datorer producerad från juli 2007 till maj 2008 - ärligt talat, vi överväger en semester med anledning av jubileet. Maj 2009 såg en återkallar 70.000 batterier följt av en expansion för att täcka 15.000 i Kina , totalt 85.000 drabbade bärbara datorer. Det tog inte slut där dock, som ytterligare expansion infördes under maj 2010 för att täcka ännu fler modeller, och den här gången, stort antal lappies har lagts till den ständigt växande listan. Omkring fem procent av modellerna från den ovannämnda tidsramen kunde ha problematiska batterier, och HP kommer att tillhandahålla ersättare för dem som riskerar att bli lite för varm under kragen. Om din maskin var också en del av tidigare påminner HP säger de bör kontrolleras också, även om du har gjort det tidigare redan. Den fullständiga rutnät av drabbade bärbara datorer kan vara läst efter paus - Memorial Day helgen kommer vara full av grillning, men vi vill inte att ta med din hud, okej?

Fortsätt läsa HP utökar batteri för bärbar dator minns, inte vill att du ska känna brinna

HP utökar laptop batteri minns, inte vill att du ska känna bränna ursprungligen visades på Engadget , lör, 28 maj 2011 00:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar