lördag 28 maj 2011

Lodsys förskjutningar i-app inköp mål att Android devs följande Apple svar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Vi tänkte att Apples strikt hållning till Lodsys tidigare i veckan om dess fordringar mot IOS -enh skulle prompt patentinnehavaren att gå vidare till nästa mål, och visst ser det ut som om nämnda mål har valts. Tyvärr har en grupp Android app devs nu funnit sig i Texas-baserade företaget hårkors, som citerar samma patentintrång som Apple nyligen talade, som särskilt i-app uppgradering inköp. Som fallet var med den sista omgången av bokstäver, är Lodsys krävande licensavgifter från små, enskilda utvecklare, som inte har resurser att slå tillbaka. Lodsys verkar vara att behålla sin trend i att ignorera mediernas förfrågningar, så vi håller ett öga på patent trollets blogg för att se om någon kommer upp till ytan för att försvara den senaste omgången av anklagelser. Under tiden, pluggning öronen medan surrande och ignorerar brevbäraren kanske inte en så dålig idé ... du vet, om du gör sånt här för en levande.

Lodsys förskjutningar i-app inköp mål att Android devs följande Apple svar som ursprungligen visades på Engadget , lör, 28 maj 2011 14:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Google-grupper | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar