lördag 28 maj 2011

Gigabyte bultar en SSD till ett moderkort (så att du inte behöver)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:
Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD
Gigabyte har beslutat att förenkla för dem som vill ha makt en SSD i en stationär, men inte vill ta itu med allt krångel med att köpa och ansluta en. Företagets nya Z68XP-UD3-iSSD (catchy, eller hur?) Moderkortet kommer med en 20GB Intel SSD 311 monteras direkt på det, vilket borde låter lite bekant . Det är inte klart om du kan helt enkelt dumpa filer på den som en vanlig enhet - vad den kan göra, däremot är användande Intels Smart Response tech att cacha data som används ofta, som din OS, för att förbättra prestanda. I huvudsak vänder den någon hårddisk du ansluter till systemet i ett hybridsystem med en mycket större reserv av blixt lagring. Styrelsen har också förmågan att växla mellan diskreta och inbyggd grafik tack vare Lucid Logix Virtu . Resten av funktionerna är ganska standard pris: USB 3.0, ett par 16x PCI-E-kortplatser och 6GB SATA anslutningar. Den senaste Z68 ombord från Gigabyte kommer att börja säljas i början av juni och medan vi inte har ett pris, har vi gjort en liten (PR) inbäddning av våra egna efter rasten.

Fortsätt läsa Gigabyte bultar en SSD till ett moderkort (så att du inte behöver)

Gigabyte bultar en SSD till ett moderkort (så att du inte behöver) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 28 maj, 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bit-Tech | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar