lördag 28 maj 2011

Paypal mot Google: en riktigt solkig berättelse om missbruk av affärshemligheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/paypal-v-google-a-tawdry-tale-of-trade-secret-misappropriation/:

Google och dess pocherade Paypal anställda blev stämda för missbruk av affärshemligheter igår, men vi visste inte det smutsiga detaljer förrän nu. En titt på PayPals klagomål visar att det finns lite mer till berättelsen. Uppenbarligen var PayPal och Google i samtal förra året för att använda PayPal för betalningar på Android Market. Usama Bedier var ansvarig för dessa förhandlingar för PayPal i oktober 2010, när affären skulle stänga, men påstods intervjua för en mobil betalning position på Google på samma gång (heliga intressekonflikt, Batman!). Klagomålet hävdar att Bedier ursprungligen avvisade El Goog s framsteg, sade PayPal av jobberbjudande och bekände att han skulle stanna, men hoppade skepp en månad senare (bringa någon PayPal medarbetare med honom) efter att ha rekryterats av Stephanie Tilenius och den allsmäktiga dollarn. När den anställde Osama, placera Google bromsarna på PayPal affären och skapat Google Wallet . Sedan Google, Bedier och Tilenius fick smällde med en rättsprocess. En kort genomgång av de rättsliga anspråken väntar dig efter rasten.

Fortsätt läsa Paypal mot Google: en riktigt solkig berättelse om missbruk av affärshemligheter

Paypal mot Google: en riktigt solkig berättelse om missbruk av affärshemligheter publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 28 Maj 2011 10:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Klagomål [PDF] | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar