onsdag 4 maj 2011

Boeings Phantom Ray svingar som en skrämmande, obemannade örn

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/boeings-phantom-ray-soars-like-a-terrifying-unmanned-eagle/:
Boeings nya Phantom Ray flygplan gjorde en hemlig första flygning förra veckan, tar till himlen över Kaliforniens Edwards Air Force Base. Den obemannade luftburna system (UAS) nådde 7.500 meter, slå en högsta hastighet på 178 knop och flyger till totalt 17 minuter - Visst kommer det att överleva inte Phantom Eye något snart, men hey, vi har alla måste börja någonstans. Vad 36-fot långa fordon saknar i relativ uthållighet , gör det upp stealth, som avser att vara omöjlig att upptäcka på radar, och tack vare en djupt rotad motor, som avger en minimal mängd av värme. Boeing kommer att köra ytterligare tester om de autonoma fordon under de kommande veckorna, i ett försök att prep det för eventuella framtida övervakning och uppdrag attack. Inga ord om när detta kan faktiskt vara att slå ett luftrum nära dig, men under tiden, det är nog bäst att avstå från att kryssa i någon djupt liggande hål regeringar.

Fortsätt läsa Boeings Phantom Ray svingar som en skrämmande, obemannade örn

Boeings Phantom Ray svingar som en skrämmande, obemannade örn ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj 2011 21:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Defense Tech | källa Boeing | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar