onsdag 4 maj 2011

Shocker! College kids som att ha iPads i klassrummet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/shocker-college-kids-like-having-ipads-in-the-classroom/:

E-läsare kan inte vara bra nog för Princeton's helgat salar , men studenter och professorer vid Oklahoma State University verkar ha fallit handlöst för deras iPads . I höstas införde skolan tabletterna i en handfull föreläsningssalar och klassrum som en del av sin IPAD pilotprogram. Lärare som deltar i studien sa att de gynnats av alla pedagogiska programvaror som finns på Apples App Store, medan elever uppskattade att inte behöva spendera sina livs besparingar på traditionella läromedel. I slutet av pilotprogrammet, sade en full 75-procent av gymnasisterna IPAD "förbättrats avsevärt" sina klassrum erfarenhet, men vi gissar att mycket av denna förstärkning kom från deras nyfunna förmåga att kontrollera TweetDeck mellan föreläsningsanteckningar. Yttrandet påtagligt mer delat, men på enhetens värde som ett e-läsare. Vissa njöt med alla sina böcker på ett ställe, medan andra var lite besviken på erfarenhet, säger de inte använde den för att läsa så ofta som de förväntas göra. Vår tidigare grundut-slacker själva kan helt relatera. Video och PR väntar dig, efter rasten.

Fortsätt läsa Shocker! College kids som att ha iPads i klassrummet

Shocker! College kids som att ha iPads i klassrummet publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 4 maj 2011 14:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacNews | källa BusinessWire | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar