onsdag 4 maj 2011

Nintendo Wii Vitality Sensor fortfarande kommer till en hand nära dig, säger Iwata

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/nintendo-wii-vitality-sensor-still-coming-to-a-hand-near-you-sa/:
För en produkt med ordet "vitalitet" i sitt namn, Nintendos kommande Wii perifera verkar inte ha mycket av en puls i dessa dagar. Den udda registeransvarige säkert piqued vårt intresse när spel jätten visade bort det redan på 2009, men bortsett från några falsklarm och ett oskyddat patentansökan har vi inte hört ett pip. Nintendo Presidenten Satoru Iwata talade till Vitality Sensor iögonenfallande frånvaro under en ekonomisk redovisning, kritning förseningen upp till "skillnader i biologisk information hos människa." De perifera är fortfarande kommer, enligt Iwata, men det kommer inte att släppas förrän bolaget kan få det att fungera bra med 99 procent av konsumenterna - en lång ordning faktiskt. Och hur skulle de andra en procent? Tja, kanske de kan prova dessa på för storlek.

Nintendo Wii Vitality Sensor fortfarande kommer till en hand nära dig, säger Iwata ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj 2011 20:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Nintendo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar