onsdag 4 maj 2011

WiFi Galaxy Tab körs på en äldre processor än sitt 3G-syskon?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/wifi-galaxy-tab-running-on-an-older-cpu-than-its-3g-siblings/:
WiFi-Only Galaxy Tab
Om du köpt en WiFi-bara Galaxy Tab , förmodligen förutsätts att du var få samma sju-tums skiffer som andra har njutit sedan november , bara utan 3G radio och betungande två-års kontrakt. Det visade sig att det är värt lutad över dessa specifikationer på baksidan av förpackningen. Vi har ännu inte få en bekräftelse från Samsung, men det verkar bolaget bytt ut sin Hummingbird processor för en äldre "1GHz Cortex A8" chip med en långsammare GPU. Galaxy Tab transportörer har Hawking rymmer en PowerVR SGX 540, men vissa folk över på XDA Developers forum har upptäckt att dess WiFi-bara syskon rullar med föregående generations SGX530. Specs på Samsung Sajten listar också Bluetooth 2.1 istället för 3,0 - ännu en betydande nedgradering. Vi antar att företaget var tvunget att göra vissa avvägningar att slå som 350 $ prisläge , men vi behöver inte gilla det.

WiFi Galaxy Tab körs på en äldre processor än 3G syskon? ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 11:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Carrypad | källa Samsung , XDA Developers | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar