onsdag 4 maj 2011

Dells ultratunna bärbara kommer att ha en 15,6-tums skärm, trampa lätt på din plånbok?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/dells-ultra-thin-laptop-will-have-a-15-6-inch-screen-tread-lig/:
Det här är Dells Vostro V13. Det ser ut som en dröm, och det är billigt - men det är inte mycket rå styrka här, och ingen batteritid att tala om. Nej, denna ättling till Dells ikoniska Adamo visade sig inte vara ett lämpligt MacBook Air rival, men vi vet en som kan - Dells ofta retad , aldrig sett tunn och ljus . Nu är CNET anonyma källor har trätt fram med nyheten att Dell kommer att införa de tunnaste 15,6-tums bärbar dator vi någonsin sett, och med Intels senaste Core i5 och Core i7 Sandy Bridge processorer inuti. Dessa källor rapporterar även att den bärbara datorn kommer att göras av speciella material, och ändå kommer inte att vara "en engångsföreteelse produkt" som Adamo - det kommer att påstås vara en konsumentprodukt med en sub-$ 1.000 pris. Det är en saftig rykte, men vi är benägna att tro det är sant. Varför? Dells interna bloggare Lionel Menchaca bekräftar att Dells arbetar på just en sådan 15,6-tummare, och säger att det finns "fler modeller framöver."

Dells ultratunna bärbara kommer att ha en 15,6-tums skärm, trampa lätt på din plånbok? ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 00:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET , @ LionelatDell (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar