onsdag 4 maj 2011

Massachusetts domstol öppnar för sociala medier och live-video, Ice-T förväntas cameo

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/massachusetts-court-opens-up-to-social-media-and-live-video-ice/:
Denna berättelse rippade från dagens rubriker: Quincy tingsrätten, strax söder om Boston, Massachusetts, kommer nu att strömma live-video online. Dubbade OpenCourt, kommer experimentet erbjuder även WiFi och uppmuntra liveblogging och sociala medier rapportering - allt i ett försök att hjälpa rättsväsendet att förstå och hantera nya digitala rapporteringsverktyg. Finansieras med en $ 250.000 bidrag från Knight News Challenge, föreslås en öppnare filosofi för rättsväsendet, som ofta har förbjudit kameror och begränsad tillgång. Men domstolen inte kommer att bli en öppen och fri för alla. Det blir ingen video för besöksförbud fall och sådana som omfattar minderåriga, bland andra, och domare kan avaktivera videoflödet när som helst. "Tanken är att domstolarna och vad som händer i domstolarna närmare människorna så att de förstår hur lagen och rättsväsendet fungerar i det här landet, säger John Davidow, exekutiv producent. Med så höga sinnade mål förväntar visning som är närmare C-SPAN än Law & Order.

Massachusetts domstol öppnar för sociala medier och live-video, Ice-T förväntas skärmdelen publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 4 maj 2011 10:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileBurn | källa Associated Press | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar