onsdag 4 maj 2011

Flexibel PaperPhone vill få böjt ur form (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/flexible-paperphone-wants-to-get-bent-out-of-shape-video/:
Vi älskar våra smartphones (delvis) eftersom de är flexibla i den meningen att de är mäktiga multitasking maskiner. Forskare från Queen's University i Ontario Kanada, men vill flexibla telefoner i bokstavlig mening - mindre fem-verktyg spelare , och mer master ORMMÄNNISKA . Använda en formbart E-Ink displayen och elastisk elektronisk underbyggnad, skapade de en enhet kallas PaperPhone som bokstavligen böjer för dess användare vilja. Curling hörnen på enheten är inte bara för syns heller som vik telefonen är hur användare navigerar i menyer och ringa samtal. Vi är inte helt såld på idén om en böj-baserat användargränssnitt, men vi är definitivt gräva smidig och lätt telefon formfaktor. Video av den nya Flexi-telefonen är efter rasten.

Fortsätt läsa Flexibel PaperPhone vill få böjt ur form (video)

Flexibel PaperPhone vill få böjt ur form (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 16:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mänskliga Media Lab | källa Queen's University Ontario | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar