onsdag 4 maj 2011

Spotify lanserar tjänsten för nedladdning av musik med iPod-synkronisering, sätter iTunes på meddelande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/spotify-launches-download-service-with-ipod-sync-puts-itunes-on/:
Se upp iTunes, Spotify har just lanserat sin nya tjänst för nedladdning av musik. Vad mer, det bolag som hade varit synonymt med musik strömmande låter dig synkronisera din nedladdade MP3 spellista buntar till ditt USB-ansluten iPod classic, nano eller shuffle via en ny "Devices" på Spotify app som körs på datorn. Och lyssna nu snyltare, Mobile IOS och Android app användare kan Spotify synkronisera spellistor nu trådlöst utan att kräva en premie abonnemang. Här är ett citat från Daniel Ek, Spotify VD, se till att skapa några Angst i Cupertino:
"Från och med idag, Spotify verkligen är den enda musikspelaren du någonsin behöver. Våra användare inte vill ha för att växla mellan musikspelare, men de vill ta sina spellistor med dem vart de än går, på ett bredare utbud av enheter, enklare och till ett pris de har råd. Nu har vi gjort detta möjligt på en av världens mest populära konsument produkter. "
Spotify hämta priser för sina nio miljoner användare av den fria trafiken (inte premiumabonnenter) fördelas enligt följande:
  • 10 låtar för € 9,99 eller € 1,00 per låt (£ 7,99 eller knappt 80p per spår)
  • 15 låtar för 12,99 € eller 0,87 € per spår (£ 9,99 / 67p)
  • 40 låtar för 30,00 € eller € 0,75 per låt (£ 25 / 63P)
  • 100 låtar för 60,00 € eller € 0,60 per låt (£ 50 / 50p)
Alla de nya funktionerna kommer att börja rulla ut i dag som en del av en automatisk uppdatering. Se hela pressmeddelandet efter rasten samt en snabb introduktion video för att komma igång.

Fortsätt läsa lanserar Spotify musiknedladdningstjänsten med iPod-synkronisering, sätter iTunes på meddelande

Spotify lanserar nedladdningstjänst musik med iPod-synkronisering, sätter iTunes på meddelandet ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj, 2011 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar