torsdag 4 augusti 2011

Apples induktiv laddning patentansökan sätter slutligen sitt öronsnäckor till god användning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/04/apples-inductive-charging-patent-application-finally-put-its-ea/:
Hur allvarligt är Apple överväger möjligheten att lägga induktiv laddning till sin linje av iOS-enheter? Allvarligt nog att lämna några grovt ritade bilder till USPTO, åtminstone. Bolagets ansökan om "via en ljudkabel som en induktiv laddning Coil" dök upp idag, med några intressanta lösningar på problemet med induktiv laddning . Den första ser lite ut som en iPhone klösbräda. Det är en stor monolit du lindar en ljud sladd runt flera gånger, på ett effektivt sätt att vrida på kabeln till en induktiv emot spole. Hörlurarna i exemplet har ett metallnät som fungerar som en kontakt för laddning enheten.

En annan föreslagna systemet sätter också hörlurarna att fungera - även utan behov av att Giant laddning inlägget. Istället hörlurarna glida in i en akustisk laddare, som orsakar deras högtalare att vibrera, vilket skapar en ström som laddar enheten. Som alltid, inte bara för att en patentansökan ytor inte betyda en slutprodukt någonsin kommer se dagens ljus - och dessa metoder (i synnerhet den stora laddning post) verkar som en lång väg att gå för att raka av den dyrbara millimeter som induktiv laddning ger traditionellt. Men hey, det är Apple allt om svelte enheter och konstigare saker har säkert hänt.

Apples induktiv laddning patentansökan sätter slutligen sitt öronsnäckor till god användning ursprungligen visades på Engadget on Wed, 4 Aug 2011 10:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Synbarligen Apple |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar