torsdag 4 augusti 2011

Hands-on med TouchWiz UX för Samsung Galaxy tab 10,1

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/hands-on-with-touchwiz-ux-for-the-samsung-galaxy-tab-10-1/:
Dagens Samsung evenemang i New York City var en konstig scen - företaget samlas Galaxy tabs från journalister i närvaro och lämnade tillbaka kvitton garderobsavgift, lovar att ge de enheter tillbaka efter presskonferensen slut. En Samsung verkställande erkände ovanliga karaktär händelsen, förklarar att "detta är första gången vi höll en presskonferens för en programuppdatering, och det förmodligen inte kommer att bli den sista."

Händelsen markerade före lanseringen av en omfattande programuppdatering för Samsungs skiffer - en som är inställd på att få breda ut den 5 augusti. Medlemmar av pressen, men fick en sida laddas förhandsgranskning av tablet UI - liksom New York City Galaxy tab 10,1 ägare som dök upp till Samsungs butik med tablet i hand. Vi har spelat runt med uppdateringen för lite och har full praktisk förhandsvisning för dig efter pausen.

Fortsätt läsa Hands-on med TouchWiz UX för Samsung Galaxy tab 10,1

Hands-on med TouchWiz UX för Samsung Galaxy tab 10,1 publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 3 Aug 2011 17:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar