torsdag 4 augusti 2011

Sharp återupplivar Elite raden av LED LCD-TV, börjar prissättning på $ 6000

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/04/sharp-resurrects-elite-line-of-led-lcd-tvs-pricing-starts-at-5/:

Kom ihåg Pioneers Kuro varumärke HDTV? High-end plasma line blev riktmärke för hemmabio marknaden, lämnar en ganska stor tomrum i hjärtat på HD tvångsmässiga efter sparkade hinken två år sedan. Nu är Sharp föra tillbaka en del av den teknik som används i den linjen, samtidigt som Kuro namn till vila i frid. Den Elite varumärke kommer att finnas kvar, dock med den nya linjen av LED LCD-TV. Finns i 60-tum och 70-tums smaker, kommer de nya Elites endast tillgängliga via high-end återförsäljare, och kommer att prissättas på $ 6.000 och $ 8500 respektive. Pro-60X5FD levereras i USA nästa vecka, och Pro-70X5FD kommer att drabba butikerna senare denna månad.

Bland de sätter "funktioner, lovar Sharp utmärkt kontrast förhållanden, hög färgåtergivning, och mycket låg svärta tack vare zon-baserade lokala ljusreglering. Företaget hävdar en bildfrekvens på "Om 720hz," tack vare 240Hz fyrdubbling och skanning bakgrundsbelysning teknik. I TV-apparater ingår också Sharps quad-pixel teknik som komplement till de vanliga RGB pixel arrangemang med en fjärde, gul sub-pixel. Detta låter som liknar företagets Quattron teknik , men Sharp inte verkar använda det namnet med sin nya Elite linje. Det finns även 3D-funktionalitet och Internet-anslutning, med förinstallerade Netflix, Vudu, och sociala medier apps. I TV-apparater ingår också Elite Advantage Live för realtids-fjärr teknisk support. Vi på Elite evenemanget i New York, så håll ögonen öppna för mer information och en fullständig hands-on senare i morse.

Fortsätt läsa Sharp återupplivar Elite raden av LED LCD-TV, börjar prissättning på $ 6000

Sharp återupplivar Elite raden av LED LCD-TV, börjar prissättning på $ 6000 som ursprungligen visades på Engadget tor, augusti 4, 2011 09:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar