torsdag 4 augusti 2011

Pandigital presenterar Nova, Planet och Star Android tablets, "flaggskepp" enhet som kommer nästa månad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/04/pandigital-unveils-nova-planet-and-star-android-tablets-flags/:
Det ser ut att bli en hektisk månad för Pandigital . Två dagar efter att vi fick syn på Nova på Best Buy, har astronomiskt lutande bolaget beslutat att officiellt avslöja Android tablet vid sidan av planet och Star, med en fjärde "flaggskepp" enhet beräknas få svensk premiär i september. De tre skiffer drivs av en A9 Cortex-processor, och har en sju-tums pekskärm (800x600 upplösning på planeten och Nova och 800x480 på Star, bilden ovan). När det gäller lagring går, både planeten och Star erbjuder 2 GB inbyggt minne, med Nova packning 4GB, och alla tre erbjuder WiFi och HDMI-anslutning. Den plattor kommer också förladdad med Barnes & Noble är eBookstore app och ger tillgång till GetJar App download butiken, i stället för Android Market. Honeycomb Entusiaster, men bör nog leta någon annanstans, eftersom både planeten och Star köra Android 2.2 Froyo, medan Nova levereras med Gingerbread. Men med tanke på deras priser, kan denna brist vara lätt att förbise. Planet, som finns nu, kommer att köra dig $ 189, så kommer Nova, med beräknad leverans senare i veckan (men, återigen, kan du också hitta den på Best Buy, för $ 170). The Star, under tiden, kommer att drabba butikerna i mitten av augusti, för futtiga $ 159. Rocket förbi paus för några bilder på Nova och Planet, tillsammans med mer detaljerade uppgifter om i hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Pandigital presenterar Nova, Planet och Star Android tablets, "flaggskepp" enhet som kommer nästa månad

Pandigital presenterar Nova, Planet och Star Android tablets, "flaggskepp" enhet som kommer nästa månad publicerades ursprungligen på Engadget tor, 4 augusti 2011 04:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar