torsdag 4 augusti 2011

Nokia N8 som används för att skjuta världens största stop-motion-film "klunkar" upp i tävlingen (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/04/nokia-n8-used-to-shoot-worlds-largest-stop-motion-film-gulps/:
I dagens föränderliga smartphone marknaden, Nokia N8 verkar nästan ... gamla. Men om det finns några tvivel om att dess kamera är fortfarande guld-medalj mästare i gänget, kommer att "Gulp" håll käften kritikerna. Videon du ser nedan är världens största stop-motion-film , filmad på en strand i södra Wales med ingen mindre än telefonens berömda 12 megapixel sensor. Okej, det är inte helt sant, det var faktiskt gjort på tre av dem, inte bara en, med hjälp av ett massivt lång kran för att lyfta upp dem. Allt du ser i flick - inklusive fiskare och hans båt - är i naturlig storlek, den största scenen spänner över 11.000 kvadratmeter. Den Sumo Science produktion, i all sin 90-sekunders härlighet, är klar för bildupplevelsen nedan, som är en kort dokumentär som förklarar hur det hela gick ner. För säker, du kommer antingen lust efter en N8 gång, eller lovar att aldrig fiska igen.

Fortsätt läsa Nokia N8 som används för att skjuta världens största stop-motion-film "klunkar" upp i tävlingen (video)

Nokia N8 som används för att skjuta världens största stop-motion-film "klunkar" upp i tävlingen (video) publicerades ursprungligen på Engadget tor, 4 augusti 2011 00:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa BuzzFeed | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar