torsdag 4 augusti 2011

Twitter.com för iPad ögon-on, nu med 100 procent mer HTML5

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/twitter-com-for-ipad-eyes-on-now-with-100-percent-more-html5/:
Även om du inte väntade på det, det är äntligen här. Nästa gång du tar tag i din iPad och vill kontrollera Twitter sans officiell app, kommer du att kunna göra det i tablet optimerad form. San Franciscan Företaget outed bara en ljuvlig HTML5 redux av sin stationära motsvarighet, transporterar över den animerade två-rutan utformningen av dess forebearer, medan replikerar petitesser som pull-to-uppdatera och bläddra studsar från dess naturliga iOS app. Tyvärr kunde vi inte komma till godhet från vår Galaxy tab 10,1 , men med tanke på öppna karaktär av webben, hoppas vi en Android-kompatibel version är inte långt borta. Och om du inte ser uppdateringsfrekvensen på din iPad ännu, sitta tight, företagets rulla ut på hela veckan. Under tiden är du välkommen att snegla på den uppsjö av snaps vi tog nedan.

Twitter.com för iPad ögon-on, nu med 100 procent mer HTML5 ursprungligen visades på Engadget on Wed, 3 aug 2011 22:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Twitter | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar