onsdag 7 september 2011

HP lanserar en lavin av allt-i-ett-enheter, Slims ner sin TouchSmarts (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/07/hp-announces-an-avalanche-of-all-in-ones-slimmed-down-touchsmar/:
Vid något tillfälle tidigare i år, blev allt-i-ett-datorer en sak. Företag som Toshiba och Lenovo som aldrig tidigare tagit ett intresse för rymden började plötsligt sälja dem, bör förbättra en marknad som HP, Dell och Apple hade ägt i åratal. Du kan berätta vad HP befattningshavare tänkande. Månader tidigare hade kläder meddelat att TouchSmart 610 - du vet, den med spretiga, luta skärmen. Det är som om företaget hade att bevisa att det är the real deal när det gäller allt-i-ett - eller åtminstone att det kan komma upp med något som äter upp mindre utrymme på skrivbordet än 610.

Okej, lägger vi bara en massa ord till HP-chefer munnar, men egentligen, vad annat kunde detta överflöd av allt-i-ett-enheter menar? Företaget spottade bara ut sju nya modeller för den amerikanska marknaden, den högsta änden av som har en betydligt mer minimalistisk look. Den 20-tums TouchSmart 320, 21,5-tums 420 och 23-tums 520 alla skryta den typ av fristående bildskärm du ser i den bilden där uppe - en skärm som kan lutas 30 grader, och lämnar tillräckligt med utrymme undertill för dig att stuva det trådlösa tangentbordet. Partiet har efter priser mellan $ 600 till $ 800, med den högsta slut 520 matcha 610, som fortfarande kommer att vara runt under överskådlig framtid. Rör sig längs, travade HP även de liknande utseende TouchSmart 7230, sin första pekskärm allt-i-ett för litet företag på marknaden, tillsammans med Pro 3420, en icke-touch-modellen. Det kommer att börja på $ 600, med pekskärmen trycka 3420 pris norrut på $ 850. Och bara se till att det hade sina baser omfattas, introducerade företaget två slätt-Jane modeller, 20-tums Omni 120 och 21,5-tums Omni 220, som steg upp till Beats Audio, Sandy Bridge-processorer och en slående design . Dessa kommer alla att finnas tillgängliga före slutet av månaden, börjar på $ 400 och $ 800, respektive. Massor av glansigt tryck skott under och en kort video efter rasten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar